COMBITECH SATSER PÅ UNGE IT SIKKERHEDS TALENTER

Som Junior Konsulent er det fedt at være del af en virksomhed, hvor alle stemmer bliver hørt, og hvor der ikke er langt fra ide til udvikling og til praktisk løsning.

Man kan mærke at det ligger i Combitechs DNA at udvikle og understøtte deres medarbejdere og man har derfor aldrig følelsen af at være ude hvor man ikke kan bunde. I den forbindelse har Combitech udarbejdet et graduate program indenfor Cyber Security, som jeg håber stærkt på at kunne deltage i. I programmet vil jeg komme til at arbejde på flere forskellige projekter, på et nordisk plan, hvilket tiltaler mig rigtig meget. Jeg glæder mig specielt til at få dybdegående og praktisk indsigt i hvordan man reagerer på trusler samt detektering og analysering af hændelser.

Jeg startede hos Combitech i februar 2018, hvor jeg har fået lov til at prøve kræfter med og udvikle på en bred vifte af områder inden for it sikkerhed. Jeg er uddannet Datamatiker, og på nuværende tidspunkt er jeg i gang med at færdiggøre min professionsbachelor i IT-sikkerhed på KEA.

Det har stor værdi for mig at studere it sikkerhed på KEA ved siden af mit arbejde i Combitech. Jeg kan trække en masse kreative paralleller fra studiet til Combitech og omvendt. På KEA lærer vi ikke bare teorien bag at sætte en maskine op. Vi lærer rent faktisk maskinen at kende, og det er enormt vigtigt. Det er for mig en præmis at min uddannelse forbereder mig på, hvad jeg rent faktisk skal ud og arbejde med, og ikke bare teorien bag.

Det går hurtigt i Combitech, og det er spændende at være en del af. Combitech i Danmark startede i 2018, og vi har derfor en frihed til at skabe vores egne løsninger, der ikke bærer præg af gamle tunge processer, som der bare altid har været der. Når det hele er så nyt, har jeg en rigtig god mulighed for at sætte mit eget præg på vores produkter, processer og kultur.

Du kan læse meget mere om programmet.