Tekniske Manager

Vil du være med til at sikre robustheden af vores samfunds digitale løsninger? Og brænder du for at være med fra starten i en dynamisk virksomhed, der netop har etableret sig på det danske marked. Vil du være med til at sikre robustheden af vores samfunds digitale løsninger? Og brænder du for at være med fra starten i en dynamisk virksomhed, der netop har etableret sig på det danske marked?

Vi søger en Teknisk Manager med ledelseserfaring, som har stor passion for it-sikkerhed. Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så er det måske dig vi er på udkig efter. 

HVEM ER VI?

Combitech er en af nordens førende konsulentvirksomheder med 2.000 medarbejdere (heraf ca. 250 certificerede it-sikkerhedskonsulenter) født med et Security DNA i forsvars- og sikkerhedsvirksomheden Saab AB. I Danmark er vi ved at bygge virksomheden op fra scratch med afsæt i Combitechs innovative security- og læringskultur.

Som selvstændigt selskab inden for svenske Saab familien, har Combitech i Danmark en helt unik sikkerhedsprofil, der bærer stor præg af de sikkerheds, kvalitets og innovation krav, der gør sig gældende når der eksempelvis skal udvikles et kampfly, programmeres førerløse biler eller selvkørende mine gravmaskiner. Sikkerhed er derfor en central del af Combitechs portefølje af services, som konstant er i udvikling. Combitech har et holistisk syn på informationssikkerhed og digitalisering. På nordisk plan har vi højteknologiske spidskompetencer inden for IT, OT & IoT Security, Security Governance, Threat Intelligence, Managed Security Services samt Incident response lige så vel som at vi kontinuerlig arbejder med den nyeste teknologi inden for f.eks. blockchain & artificial intelligence.

Hos Combitech tager vi et stærkt samfundsmæssigt ansvar ved at fokusere på Security by design i alle vores løsninger for at skabe et sikkert samfund.

HVAD SKAL DU LAVE?

Som teknisk Manager vil du være med til at opbygge Combitechs tekniske konsulentydelser inden for IT, OT og IoT rådgivning, hvor der i fremtiden fokuseres på kompetencer inden for avancerede Pentests, Red Team, Threat Intelligence, Incident response og Cloud Security. Som Manager vil du således være med til at sætte et markant præg på de tekniske konsulentydelser som Combitech vil tilbyde i fremtiden. Ligeledes vil du som Manager i stor udstrækning tage del i opgavedefinering samt kvalitetssikring af kundeopgaver. 

Ud over lederrollen vil en central del af stillingen foregå i tæt samarbejde med vores kunder, hvor du vil fungere som deres troværdige rådgiver og tekniske sparringspartner. 

HVAD FORVENTER VI?

Vi forventer at du kan tænke i holistiske it-sikkerhedsløsninger og har en naturlig lyst til at få indflydelse på, og tage ansvar for videreudvikling af vores metoder, værktøjer samt produkter.  Combitech har en stærk innovativ kultur, hvor vi forventer at alle byder ind til virksomhedens udvikling – både i relation til nye gode ideer. Vi forventer derfor også, at du siger fra, når du er uenig. 

Stillingen forudsætter at du er i stand til at kommunikere både på et forretningsmæssigt- såvel som teknisk plan med vores kunders ledelse og specialister. Vi forventer at du er kvalitetsbevidst og moden i din måde at løse opgaver på, og er i stand til at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Endeligt, ser vi gerne at du har en god portion humoristisk sans og gåpåmod med dig i rygsækken, når du går på arbejde. 

Helt konkret har du:

  • Ledelseserfaring af tekniske konsulenter
  • Overblik i en hektisk hverdag, og forståelse for at prioritere teamets opgaver, hvor du trives i en koordinerende og ledende rolle, hvor du kan bidrage med egne specialistkompetencer.
  • Dybe tekniske kompetencer inden for it-sikkerhed 
  • Gerne sikkerhedsrelaterede certificeringer CISSP, CCSP (Cloud Security)
  • Erfaring med at kommunikere på engelsk og evt. svensk

HVAD KAN VI TILBYDE? 

Vi kan tilbyde et dynamisk arbejdsmiljø, der imødekommer at alle medarbejdere byder ind og får indflydelse. Du vil tage del i et motiverende team, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at påvirke egne opgaver og præge hverdagen igennem proaktivitet. Det er et udfordrende og spændende job med karrieremuligheder i en stor koncern med mange virkelig dygtige kollegaer. Du vil arbejde inden for et foranderligt specialistfelt, som er i rivende udvikling. Du kan derfor forvente kontinuerlig læring, som vil blive støttet op med løbende uddannelse for at sikre et godt fundament for vores kundekvalitet.

ANSØGNING

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Bødkerholm på niels.bodkerholm@combitech.dk eller Lone Flohr på lone.flohr@combitech.dk. Vi gennemgår ansøgninger samt afholder interviews løbende og prioriterer at finde den helt rigtige. 

Læs mere om Combitech på www.combitech.com

Vi glæder os til at høre fra dig!