Stærk lederprofil åbner jysk afdeling for Combitech

Combitech Danmark vil tættere på de jyske virksomheders arbejde med cybersikkerhed, og nyansættelsen af Brian Nyborg Halager er første skridt mod at etablere et kontor i Jylland med flere stærke specialister.

”Trusselsbilledet gør cybersikkerhed til en voksende opgave for ledelserne i danske virksomheder. Men alle virksomheder er forskellige, og de har ikke den samme risikoappetit og samme forretningsmæssige virkelighed,” siger den nytiltrådte director Brian Nyborg Halager fra Combitech. ”Det skal vi forholde os til som rådgivere, og vi skal lytte og løse opgaven i tæt samspil med hver enkelt kunde. Det kræver nærhed, ydmyghed og selvfølgelig solid faglig ballast at være en værdifuld partner. Men så er der også et stort behov for vores kompetencer og faglige rådgivning.”    

Alsidig lederprofil

Brian Nyborg Halager bor i Vejle og kommer fra en stilling som Delivery Principal hos Devoteam, hvor han også arbejdede med cybersikkerhed. Brian har desuden været CISO hos Region Syddanmark, og han har arbejdet hos både LEGO og Energinet, hvilket har skabt et solidt netværk til jyske virksomheder. Oprindelig er han politiuddannet, og i politiet var han blandt andet efterforsker i en årrække.

”Brian har et højt tempo, han går gerne forrest, og han tager arbejdshandskerne på, når det er påkrævet,” siger CEO Lone Flohr fra Combitech. ”Brian har desuden en stærk og alsidig baggrund fra både politiet, offentlige virksomheder, private virksomheder og samtidig en dybtgående konsulenterfaring på cybersikkerheds-området. Jeg glæder mig virkelig meget til at skabe et solidt mix af innovation og resultater i det jyske sammen med Brian.” 

Afvej risici

”Mange sikkerhedsansvarlige står med den udfordring, at de har svært ved at præsentere en god business case for en styrket cyber-indsats. Omvendt er topledelsen naturligvis lydhør, når vi ser så mange store, skadelige angreb, som lammer virksomhederne,” siger Brian Halager.

”Man kan aldrig opnå 100% garanti imod angreb; selv hvis man havde et ubegrænset it-sikkerhedsbudget. Derfor skal alle virksomheder afveje it-risici metodisk, når de opbygger et robust cyber-forsvar. Det vil jeg gerne hjælpe de jyske virksomheder med. Og heldigvis er jeg ikke alene. Vi har et internationalt hold af 300 eksperter inden for alle it-sikkerhedsaspekter, hvilket er ret enestående,” siger Brian Halager. 

Combitech ønsker hurtigt at starte et nyt kontor i Jylland. Lokationen kan både blive i trekantområdet eller tættere på Århus, og en af de første opgaver for Brian Halager bliver at ansætte flere stærke profiler, der kommer til at have base på det nye kontor i Jylland. 

”Jeg vil lægge vægt på at sikre og videreudvikle Combitechs stærke kultur. Virksomheden har et DNA præget af høj faglighed, derfor bliver løbende faglig udvikling og personlig sparring en del af måden, vi arbejder på”, siger Brian Halager.