Combitech professionaliserer salget med stærk lederprofil fra Gartner

Cybersikkerhed skal endnu mere på topledelsens dagsorden, og derfor opruster Combitech Danmark med ny salgsdirektør, som er vant til at sælge viden og rådgivning til den øverste ledelse.

Thomas Borker Johansen er ny mand i ledelsen som salgsdirektør hos Combitech Danmark med tiltrædelse 1. juni 2020. Han kommer fra jobbet som Regional Vice President for Gartner i Norden og Benelux, hvor han styrede seks teams i syv lande. Combitech ønsker at professionalisere relationerne til kunderne og samtidig skalere indsatsen op.

”Vi har ind til nu ladet konsulenterne selv stå for salgsindsatsen, men nu vil vi gerne geare op,” siger direktør Lone Flohr. ”Vores kunder er typisk store virksomheder med en kritisk infrastruktur, og for dem har cybersikkerhed udviklet sig til en central opgave. Trusselsbilledet og risikoniveauet i forhold til virksomhedernes digitale systemer har nået et strategisk niveau, som kræver en løbende og kontinuerlig indsats.”

Drive og erfaring

”Vores mål er at styrke vores strategiske rådgivning inden for cybersikkerhed gennem langsigtede partnerskaber. Thomas er den helt rette mand til at føre os i den retning. Han har drive, netværk og massiv erfaring med at drøfte it-problemstillinger på ledelsesniveau,” fortsætter Lone Flohr.    

Hos Combitech bliver Thomas Borker Johansen en del af ledelsen sammen med Lone Flohr og Kasper Carøe. Jobbet repræsenterer et meget bevidst karrierevalg:

”Combitech er lille, fordi vi er få mennesker i Danmark, og stor, fordi vi har et bagland af nordiske specialister i verdensklasse. Den kombination passer mig rigtig godt, for jeg vil gerne have min egen spillertrøje som spillende træner. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og appetitten på international salgsledelse og koordination er styret for nu,” siger den nye salgsdirektør.  

Stejl læringskurve

Thomas Borker Johansen har tidligere arbejdet med salg og salgsledelse hos Xerox, og han har været medejer af en softwarevirksomhed. Han kom til Gartner i 2011, hvor han fik til opgave at sælge til den danske centraladministration. Indsatsen var succesrig, og området voksede hurtigt.  Mens Thomas’ roller voksede med øget ansvar, vækstede Gartner globalt fra 4000 til 17.000 medarbejdere. 

”Jeg har været vant til at vide lidt om mange områder. Nu skal jeg til at vide meget om ét enkelt område. Det bliver en stejl og udfordrende læringskurve, og jeg glæder mig til det,” siger Thomas Borker Johansen, der ikke lægger skjul på, at han allerede har læst på lektierne og gjort sin research. 

Langsigtet rolle

”Jeg ser et godt potentiale i Danmark, fordi Combitech faktisk er en stor nordisk konsulentvirksomhed med en enorm viden. Det faglige niveau er tårnhøjt, og opgaven bliver at omsætte al den viden til forretningsmæssig værdi for kunderne. Som leverandør på cybersikkerhedsområdet skal vi bevæge os væk fra at tænke i afsluttede, enkeltstående konsulentprojekter og over i langsigtede partnerskaber.” 

”Ideelt set kan vi være med på rejsen i flere år, hvor vi kan bidrage til at eksekvere kundens strategi og tage de nødvendige skridt sammen. Vi skal matche kundernes framework for informationssikkerhed for at håndtere den enkelte virksomheds cybertrussel, og det kan vi gøre med løbende abonnementer og services inden for eksempelvis IT-risikostyring, security governance, threat intelligence, netværksovervågning og flere andre områder,” siger Thomas Borker Johansen.

Mere om Combitech: www.combitech.dk

Mere om Thomas Borker Johansen: LinkedIn-profil